info om min Nettutvikling

Først vil jeg takke alle som besøker mine nettsider. På mine nettsider vil dere finne mange ulike kategorier, som nyheter av ulikt slag, mine meninger om det meste, Linux hjelp, spørsmål og svar, bilder og filmer å mye mer. Men utgangspunktet for minewebsider.com er musikk og data, noe som tydelig fremgår av startsiden. Jeg har også ett eksternt forum som man kan diskutere det meste, som er under utvikling.

Ingen er 100% feilfri så feil finnes også her hos meg. Men jeg lærer av dem etterhvert og bidrar til stadige forbedringer. Har testet noen livesendinger. Den musikalske virker å ha hvert vellykket så langt. Men min podcast «Ketil Ervik taler rett ut» vil jeg nok måtte arbeide betydelig mer med. Men det kommer fremover. I den videokanalen vil jeg ta opp alt mulig, linux, all daglige ting som politiske hendelser, og mye mer.

Hjelp og info til nye besøkere av minewebsider.com

Mine faq for å hjelpe nye besøkere

Jeg har valgt å lage en faq for alle nye besøkere av mine nettsider. Det er ikke alle som klarer å forstå og finne frem på mine nettsider, ikke alle er like tekniske kyndige! Men kort forklart:

Øverst finner dere en meny med ulike overskrifter som ledere deg videre til neste side. De fleste åpner en ny meny og andre ikke. Hold bare musen eller trykk med fingeren på de ulike overskriftene så åpner det seg en ny meny eller går direkte til den relevante siden.

På høyreside har du mulighet for å velge språk. Bruker du en desktop datamaskin eller en laptop, så velger du dette til høyre på denne nettsiden. Klikk på “Velg Språk” for og åpne neddragsmenyen og velg det språket som passer deg. For dere som bruker mobilen så finner dere språkmenyen nesten lengst ned på nettsiden.

(PS: Mer faq kan kommer senere.)

How to change the language on our website?

If you use a desktop computer or a laptop, select this on the right of this website. Click on “Velg språk” to open the drop-down menu and select the language that suits you. Remember that this is an automatic translation via Google Translate and is therefore not 100% but acceptable. But you should keep this in mind when choosing your language. Do you know English and your language stands out/has a lot of error correction! you can always choose English, which translates Norwegian significantly better. Try yourself out.

For those of you who use mobile phones, you will find the language menu almost at the bottom of the website.

Hvilke fremtidsvisjoner har du om nettsidene og din musikkutvikling?

Min fremtidsvisjon om mine nettsider og musikkutvikling i dag er: Fortsette å videreutvikle nettsidene og stadig se på nye muligheter og utvikle mitt musikkinteresse videre der det finnes muligheter!

Hello!

Click on my profile below to chat on Telegram or send me an email.  kjetilervikson@tutanota.com