Om

Kjetil Ervikson startade sin musikkarriär 1977 i Lage`s orkester från Magnor i Norge. 2008 blev det för första gången konstaterad att jag hade lungsjukdomen kol, ett år senare blev jag allvarligt sjuk för första gången, allvarliga sjukdomar som skulle följa mej fram tills denna dag.

Jag har dom senaste åren arbetat med PRO som gratis musiker för äldre i Munkfors i Sverige. 

Så länge hälsan håller vill jag fortsätta att sjunga och spela här ute. Ja så länge dom sociala medierna tillåter det! Det kommer stadig nya regler här ute, så det är aldrig någon garanti för framtiden att vi kan fortsätta med detta i oändlighet!

Jeg har aldri hvert noe A4 menneske og aldri fulgt den kollektive bjella. Det betyr att jeg alltid har måttet leve i ett utenforskap. Til og med i forhold med det motsatte kjønn og i alt musiserende, sittet alene med det meste. Men jeg lever fortsatt, har mat og tak over hodet. Dette er kortfattet sum av mitt liv. Alle ville være der, så lenge det var for dem noe å tjene på! Men når lommeboka var tom, gleden jeg innhentet var borte, ja da forsvant både damer og såkalte venner! Alt var så falskt og innlysende, ja det var/er så mye bedre å leve alene med mine selskapsdyr. Tross alle min sykdommer og plager vil jeg fortsatt gjøre så godt jeg kan for å leve så verdig og godt frem til den endelige destinasjonen.