Elsykkel og lungeproblemer, kan det fungere? (Engelsk språklige filmer)

Ja, jeg tester el-sykkelkitte mitt for andre gang i år. Det er vår, fuglene kvitrer og jeg peser frem på el-sykkelen med assistanse. Men faktum er, til tross for mine lungeproblemer, at el-sykkelkonverteringen gikk fra helvete i bakken til en ren drøm. For dere som har lungeproblemer bør absolutt se alle filmene mine i denne serien. Røyker du fortsatt? er det på høy tid å stoppe. Se denne filmen og forstå hvorfor.

I videoene prater jeg engelsk. Vel, min norske versjon av engelsk! ha,ha.

360 vr filmer 2023.

6 Videos
Av Ketil Ervik

Av Ketil Ervik

admin og ansvarlig webutvikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.