Ikke bruk briller i Meta Quest 2 VR-briller

Jeg gir her en klar advarsel men også beste tipset for oss som bruker briller. Risken er så stor att du riper dine linser i vr-brillene, da det ekstra tillegget som følger med for oss som bruker briller, ikke holder brillene borte fra linsene.

Bruker du briller? ja da er dette den eneste og mest sikre løsningen. Reseptbelagte linseadapter:

https://vroptician.com/prescription-lens-inserts/oculus-quest2

En liten rettelse; Med dagens valuta blir 65 euro = 705,- SEK. for ett sett med Reseptbelagte linseadapter inkludert moms. Må du ha ett resept hos en optiker! 500,- SEK. Tilsammen blir dette 1205,- SEK pr dags dato, ikke 1500,- som jeg sa i filmen.

Av Ketil Ervik

Av Ketil Ervik

admin og ansvarlig webutvikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.