Logitech C-922 vs Brio 4K webkamera

Jeg oppgraderte web-kameraet fra Logitech c-922 streaming til Logitech Brio 4K. Ja se filmen og se den store forskjellen. Jeg hadde noe strul med flakking på bildet, men det viste seg å være lyset over komfyren som påvirket. Når jeg dro ut kontakten til kjøkkenvifta/lyset så forsvant problemet. Jeg er rimelig fornøyd, men til uka kommer skjermkortet;  MSI NVIDIA GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC – 6GB GDDR6 SDRAM og en dataskjerm; Samsung U32J590UQR 80 cm (31.5″) 3840 x 2160 pixlar 4K Ultra HD LCD. Så jeg håper på noe bedre resultat etter dette!

Av Ketil Ervik

Av Ketil Ervik

admin og ansvarlig webutvikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.