Sykkeltur i går

Ja det ble en sykkeltur i går, den niende i rekken siden jeg begynte. Har syklet sammenlagt 108 km på 9 dager. som er gjennomsnittlig 12 km pr dag. Egentlig fra 360 vr bilder, men skal titte videre på hvordan jeg får postet slike bilder på nettet, slik att alle mine venner kan se dem.

Desverre så har facebook blokket alle Russere fra facebook, ja ett helt land har dette nordamerikanske facebook blokket. Att en slik sykelig beslutning av facebook ansvarlige er basert på overdrevet hat og russofobia later det ingen tvil om. Det er dette USAs politikere mener er gode demokratiske holdninger! Alle mine Russiske venner er blokket fra facebook. Derfor må jeg finne andre alternativer for dem. Denne nettsiden er en av dem.

Av Ketil Ervik

Av Ketil Ervik

admin og ansvarlig webutvikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.